a

9 hozzászólás ehhez “Forradalom”

 • nandi írta:

  ? Sábesz-goj: http://nandi.ingyenblog.hu/elmelkedes-1/szombati-dolgok
  ________________________________________
  ? A zsidó vallású férfiak számára kötelező a körülmetélés, akiknél szertartásként végzik el a születés utáni nyolcadik napon.[5] Ez a brit milá, melynek szó szerinti jelentése: a körülmetélés szövetsége… https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6r%C3%BClmet%C3%A9l%C3%A9s
  EZZEL MEGKÜLÖNBÖZTETIK ÖNMAGUKAT, oszt lehet 5-6-ezer éve panaszkodni, hogy őket megkülönböztetik… ?
  ________________________________________
  A liberálisok nagyon toleránsak, csak
  a fasisztákkal szemben kérlelhetetlenek.
  Hogy rajtuk kívül mindenki fasiszta,
  arról nem ők tehetnek.

  “… erről Heller Ágnes már 1950-ben beszámolt, amikor feljelentette saját tanárát az egyetemi pártbizottságon, és egyebek mellett megírta, hogy az illető „antiszemita, amit konkréten nem lehet ugyan sehol sem megfogni, csak annyiban nyilvánul meg, hogy zsidó kinézésű embereket következetesen rosszabbul osztályozza.” Aki egy zsidót rosszabbul osztályoz, például azért, mert az adott zsidó esetleg hülye, az antiszemita. Aki nem örül és tapsikol, ha a migránsok elözönlik az országát, összeszarják az utcáit, tereit, megerőszakolják a lányait és a fiait, és tönkreteszik az egész életét, amelyet addig élt, az pedig xenofób. …”
  ________________________________________
  BAYER ZsOLT:

  “…az antiszemitizmus számos esetben vád csupán, s elég hozzá, ha valaki akár egyszer életében rosszat vagy igazat írt a zsidókról. Arról nem is beszélve, hogy a ’19-es patkánylázadásban és tömeggyilkosságokban sajnos felülreprezentált magyarországi zsidóság – tagjai többségének akarata és szándékai ellenére – maga is tehet arról, hogy „kivívta” a többségi társadalom mély ellenszenvét és haragját. …”
  http://magyarhirlap.hu/cikk/48722/Turhetetlen_1

 • nandi írta:

  „Végighazudtunk újabb egy évet…”

  A liberálisok nagyon toleránsak, csak
  a fasisztákkal szemben kérlelhetetlenek.
  Hogy rajtuk kívül mindenki fasiszta,
  arról nem ők tehetnek.

  Tíz év elteltével még mindig „évértékelhet” a Hazugságrém – még közönsége is csődül. Az oligarchia csőcseléke bámulja tátott szájjal.
  2016. január 26. 09:00
  http://www.gondola.hu/cikkek/99794-__8222;Vegighazudtunk_ujabb_egy_evet__8230;__8221;.html
  Az európai demokrácia szégyene… Egy szélsőséges figura saját polgárait lövette, vasrúddal verette, és a politikai bűncselekmény után tíz évvel még mindig „évértékelőt” tart… Az Európai Unió polgárai akkor demokratikus jogaikat akarták gyakorolni.

  És ismeretlen kékruhás martalócok uszultak rájuk.

  Fejmagasságban gumitölténnyel lőttek bele a bejelentetten, abszolút törvényesen demonstráló tömegbe. Ezek az áldozatok demokratikus jogaikat akarták gyakorolni. Tiltakoztak a hazugságpolitika ellen. Maga a kormányfő ismerte be ugyanis.

  „Végighazudtuk az elmúlt másfél-két évet.”

  Azaz a demokráciában az vezette félre a demokratákat, akinek alkotmányos kötelessége lett volna a törvények betartatása másokkal is. Ő sértette meg durván az alkotmányt azzal, hogy elrejtette a közérdekű adatokat a polgárok elől.

  És azok helyett hamis adatokat hazudott.

  Ezzel elárulta a köztársaságot. Egy köztársaság polgári tömege ugyanis elsőként várja el a végrehajtó hatalmat gyakorló politikustól – még ha az az elődje szerint „puccsistaként” jutott is hatalomra -, hogy igazat mondjon a választópolgároknak.

  „Tudtuk, hogy amit mondunk, az nem igaz.”

  Ezekkel a szavakkal ismerte be a Hazugságrém, hogy folyamatosan hazudott a köztársaságnak. Így a köztársaság árulója lett. A köztársaság árulójának egy percre sem lett volna szabad állami hivatalban maradnia. A köztársaság árulóját felelősségre kellett volna vonni.

  A köztársaság árulója azonban az árulás után hatalomban maradt.

  A köztársaság árulója annyira ragaszkodott a hatalomhoz, hogy erőszakkal verte le a demokratikus tiltakozást. Fejmagasságban tömegbe lövetett, a gumitöltények több demokratának maradandó sérülést okoztak – tőlük mind máig nem kért bocsánatot.

  A köztársaság árulója vasrúddal verette meg a köztársaság tagjait.

  Megkötöztette, betonudvaron térdepeltette őket hátrabilincselt kézzel éjszaka órákon át. Pusztán azért, mert alapvető emberi jogaikat akarták gyakorolni egy európai uniós tagállamban. Kávéházakból rángattak ki békésen szórakozókat – s vertek meg.

  Majd az igazságszolgáltatást is megbecstelenítették.

  Tinglitangli „bírókkal” elítéltettek ártatlan fiatalokat. Olyan gyerekeket, akik kíváncsiságból mentek le az utcára – őket zárták hónapokra alvilági vezéregyinségekkel egy cellába. Megfosztották őket szabadságuktól – és elriasztották őket a magyar államtól.

  Terrort alkalmaztak – állami terrort.

  Utána ki is tüntették a tömegbe lövető, viperával polgárokat verető „parancsnokokat”. Megüzenték a társadalomnak, hogy aki nem hajbókol a Hazugságrémnek, az gumitöltényre, viperaütlegre számíthat. És be is zárhatják ártatlanul a vérbírók révén.

  Tíz éve zajlott le a fővárosban a Polgárverés.

  És tíz elteltével még mindig „évértékelhet” a Hazugságrém – még közönsége is csődül. Az oligarchia csőcseléke bámulja tátott szájjal azt, akik végighazudott másfél-két évet, tudta, hogy amit mond, az nem igaz. Majd tömegbe lövetett.

  Ez az európai demokrácia bukása.

  A salak nem maradhat ilyen sokáig felszínen egy közepes minőségű demokráciában sem. Valamit elrontottunk a demokratikus gyakorlatban. Tömegbe lövető szélsőséges ugyanis nem maradhat még ripacs sem egy európai demokráciában.

  Ki kell ragadnunk a kátyúból a rendszerváltoztatást.
  Kovács G. Tibor

 • nandi írta:

  Lovasrendőrök az Erzsébet körúton 2006 október 23-án
  http://bendeguz.info/e107_images/newspost_images/lovasroham.jpg

 • nandi írta:

  Megsebzett ünnep – Pesty László filmje
  https://www.youtube.com/watch?v=QjuPwhffQpQ

 • nandi írta:

  PESTY FEKETE DOBOZ – rendőrattak – 2006
  http://www.youtube.com/watch?v=G0tM7l1N3PA

Hózzászólás írása

Be kell jelentkezned a hozzászólás írásához.