a

Egy hozzászólás ehhez “tigris”

  • nandi írta:

    Bátor, nagyvonalú és független egyéniség. Szereti a kihívásokat, és az új dolgokat, minden érdekesség vonzza. Érdeklődése azonban nem sokáig tart, csak éppen addig, amíg fel nem fedez egy még érdekesebb dolgot.

    Élvezi az életet, van önbizalma, egyedül is biztonságban érzi magát. Nem szereti, ha korlátozzák szabadságát. Született vezető, mindig leszek emberek, akik szívesen követik elképzeléseit, és a Tigris nagy elégedettségére csodálják is őt.

    Munkájában kezdeményező, újító, folyton keresi az innovatív megoldásokat. Kitalál új módszereket, hogyan lehetne bizonyos munkafolyamatot egyszerűbben elvégezni. Műszaki, és üzleti területen is sikeres lehet elméleteivel, és lelkesítő viselkedésével. Az adminisztratív, vagy bármilyen pontosságot igénylő munka nagyon untatja.

    Szerelmi életét sok hódítás és kaland színesíti, szerelme nagy lángon ég a kapcsolat elején, később viszont könnyen elveszíti érdeklődését. Tartós kapcsolatot olyan partnerrel tud fenntartani, aki hozzá hasonlóan egy önálló és független egyéniség, akinek szintén szüksége van szabadságra egy kapcsolaton belül. Legjobb esetben kapcsolata barátságra és kölcsönös tiszteletre épül.

Hózzászólás írása

Be kell jelentkezned a hozzászólás írásához.